Επένδυσε στην Εκπαίδευση

Η επιχειρηματική δραστηριοποίηση γύρω από τον τομέα της εκπαίδευσης μέσω ενός γνωστού δικτύου όπως τα “Homework” είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Ο Covid 19 διεισδύει σε κάθε χώρα του κόσμου και επηρεάζει τη ζωή, όπως τη γνωρίζαμε. Παρ ’όλα αυτά, το αύριο είναι βέβαιο πως υπάρχει και μας περιμένει. Θα είναι κάτι διαφορετικό, θα σημαδεύεται από συνεχείς αλλαγές τόσο στις στάσεις, όσο και στις συμπεριφορές, θα δημιουργούνται νέες ανάγκες και προτεραιότητες και κυρίως νέες προκλήσεις και ανταγωνιστικές ευκαιρίες για τα δίκτυα franchise.

Με την επιστροφή σε ρυθμούς κανονικότητας, στο χώρο της εκπαίδευσης αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ζήτηση από τους γονείς, αφού οι μαθητές θα κληθούν μέσα σε λίγο χρόνο να καλύψουν κενά και να προετοιμαστούν ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η εμπειρία μας μας οδηγεί σε ένα νέο τοπίο, ένα νέο ανταγωνιστικό πεδίο και υπογραμμίζει την ανάγκη και να δράσουμε άμεσα αλλά και να σχεδιάσουμε ταυτόχρονα τις επόμενες κινήσεις μας στο χώρο της εκπαίδευσης επιλέγοντας ένα αξιόπιστο και πετυχημένο brand όπως τo “Homework”

Τα κέντρα μελέτης «Ηomework» αποτελούν μία ιδέα των ιδρυτών των Φροντιστηρίων «ΝΕΟ», του παλαιότερου και μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηριακής εκπαίδευσης της Ελλάδας. Με εμπειρία 53 ετών, αφού το πρώτο φροντιστήριο «ΝΕΟ» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968, και ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες προχώρησε το 2013 στη λειτουργία των κέντρων μελέτης “Ηomework “. Σήμερα 8 χρόνια μετά λειτουργούν 41 κέντρα μελέτης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στόχος των κέντρων μελέτης «Homework» είναι να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού και με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Στα κέντρα μας, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον και καθοδηγούμενος από έμπειρους εκπαιδευτικούς που σχεδιάζουν το πρόγραμμα μελέτης του σύμφωνα με τις ανάγκες του, ο κάθε μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Ανάπτυξη δικτύου

Στα «Homework»  δίνουμε χρόνο στα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες. Η μελέτη γίνεται εντός 2-3 ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Με αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους μάθησης και εξάσκησης με δοκιμασμένα αποτελέσματα και βάσει παιδαγωγικών προτύπων, καταφέρνουμε να οργανώσουμε και να βελτιώσουμε τη σχολική επίδοση, κάνοντας τη μάθηση όχι μόνο ουσιαστική αλλά και ευχάριστη.

Η επιστημονική μας γνώση και η εμπειρία μας με τα παιδιά μας οδήγησαν στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός καθημερινού προγράμματος μελέτης-προετοιμασίας των σχολικών μαθημάτων της επόμενης ημέρας. Σε ολιγομελή τμήματα, τα κέντρα μελέτης «Homework»  ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή με σεβασμό στη διαφορετικότητά του.

Δείτε Περισσότερα

My edu type

Καθημερινή Αξιολόγηση

Βιβλία

Ατομική Αξιολόγηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχω δικό μου χώρο (απαραίτητο)
ΝαιΟχι